Total-Turism.ro - site de promovare gratuita a ofertelor turistice

Portalul se adreseaza proprietarilor unitatilor de cazare de orice fel, persoane fizice sau juridice, de pe teritoriul intregii tari si isi propune sa devina intr-un timp cat mai scurt, un instrument eficient de promovare turistica si o alternativa serioasa (si totodata gratuita) la ceea ce exista in acest moment pe piata locala de profil.Pentru vizitatorii obisnuiti ai portalului, turistii potentiali clienti ai unitatilor inregistrate, ne propunem sa le oferim informatii complete si actualizate despre unitatile si ofertele de cazare existente, tarife, imagini, localizari cat mai exacte pe harta, filtre si optiuni de cautare astfel incat sa poata gasi rezultate cat mai apropiate de ceea ce isi doresc pentru petrecerea zilelor libere.
Daca sunteti proprietarul a una sau mai multe unitati de cazare si doriti sa le inscrieti pe site-ul nostru, nu trebuie decat sa va deschideti un cont gratuit urmand instructiunile din pagina de creare cont si respectand termenii si conditiile de utilizare a serviciului. Dupa aceea il puteti accesa oricand pentru adaugarea sau modificarea ofertelor dumneavoastra de cazare sau de asemenea il puteti si sterge in momentul in care veti dori acest lucru.
Pentru orice neclaritate, problema sau sugestie ne puteti trimite un mesaj completand fomularul din pagina de contact sau direct prin e-mail la adresa contact@total-turism.ro.
Din cauza complexitatii paginilor de administrare cont pentru proprietarii unitatilor de cazare, acestea nu au fost optimizate pentru dispozitivele mobile. Daca vreti sa va acreati un cont sau sa va accesati contul existent pentru a aduce modificari informatiilor unei unitati sau pentru a adauga una noua, va va fi mult mai usor sa faceti acest lucru de pe un calculator sau o tableta cu ecran mai mare
intra in contul taudaca aveti deja un cont deschis pe site-ul nostru il puteti accesa oricand pentru a va administra si promova ofertele turisticecont nounu aveti inca un cont de promovare turistica pe total-turism.ro?
apasati aici pentru a va face unul gratuit
am uitat parolaaveti un cont dar v-ati uitat parola sau numele de utilizator?
apasati aici pentru a le recupera.